close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Adi & Geo Total Sibiu

  Despre noi

  Inchirieri utilaje pentru constructii si terasamente

  Adi & Geo Total Sibiu

  Despre noi

  Inchirieri utilaje pentru constructii si terasamente

  Bune practici in constructii

  Inchiriere utilaje

  Prezenti in Sibiu inca din 2013 cu servicii profesionale de inchirieri utilaje grele pentru constructii si terasamente, ADI & GEO TOTAL si-a demonstrat loialitatea devenind un partener de incredere atat pentru santierele de constructii cat si pentru cei care au nevoie de lucrari ocazionale de terasamente.

  Astfel, suntem alaturi de clientii nostri cu servicii de inchirieri utilaje grele cu sau fara operator, in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Anii de experienta, garantiile oferite pentru o functionalitate optima a utilajelor si accesibilitatea ne-au facut cunoscuti la nivel national.

  Aducem pentru clientii nostri utilaje precum excavatoare, buldoexcavatoare, miniexcavatoare si stivuitoare acolo unde este nevoie si le inchiriem in conditii excelente.

  Utilaje grele cu operator

  Punem la dispozitia clientilor nostri inchirieri de utilaje cu operator profesionist si cu experienta in manevrarea de excavatoare, buldoexcavatoare, miniexcavatoare si stivuitoare. Operatorii nostri de utilaje grele pot manevra cu usurinta orice model pe orice tip de teren, oferind o siguranta maxima in expluatare si performante deosebite.

  Excavatoarele de inchiriat sunt dotate cu atasamente specifice fiecarei tip de lucrari (lame, cupe, freze) si sunt manevrate pentru a indeplini diverse functii atat pe santiere cat si in cadrul unor lucrari comunale sau de intretinere peisagistica.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.